Trateaza-te natural cu oua de prepelita

Masca Pentru Un Ten Stralucitor

Un galbenus de ou de prepelita se amesteca cu o picatura de ulei de masline si doua picaturi de zeama de lamaie. Se intinde pe tenul curatat in prealabil si se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta sau ceai de musetel.

Acest tratament reda fetei stralucirea si hidrateaza tenul.

 

Leac Pentru Impiedicarea Calvitiei (chelirii) si a Regenerarii Firelor de Par Slabite

Se amesteca si se omogenizeaza bine urmatoarele ingrediente: 10 galbenusuri de oua de prepelita, 2 fiole laptisor-de-matca, 1 lingurita de miere, 1 varf de cutit de drojdie de bere proaspata. Se lasa la dospit 24 ore intr-o incapere calda. Aceasta pasta se aplica pe pielea capului dupa spalarea cu sampon.  Se acopera capul peste noapte cu un prosop curat, pana dimineata, cand parul se spala din nou, de preferinta cu ceai de musetel.

Tratamentul se face pe parcursul a minimum 10 zile, putand fi continuat fara pauza si fara repercusiuni negative. Da rezultate la mai mult de 80% din cazurile de alopecie de diferite grade. Pasta ramasa nefolosita se poate pastra la frigider, pana la intrebuintare, iar albusurile ramase, batute spuma, sunt un excelent balsam pentru parul sanatos, dandu-i stralucire.

 

Trateaza raceala cu ou de prepelita

Pentru a trata raceala putem prepara o bautura cu oua de prepelita, sanatoasa si foarte gustoasa.

Ingredientele necesare: 5 oua de prepelita, un pahar de apa calda, 2 linguri de rom, o felie de lamiae si zahar in functie de preferintele fiecaruia.

Preparam bautura astfel:

Batem bine ouale cu zaharul, adaugam lingurile de rom si apa fierbinte, iar cand turnam continutul in cana adaugam si felia de lamaie.

Aceasta bautura se serveste calda.

 

Nota!

 

Coaja de oua de prepelita este o sursa foarte buna de calciu – 95%. Amestecand coaja cu sucul de lamaie in proportie de 1:1 si consumand cate o lingurita mica peste o zi vei obtine o sursa naturala de calciu pentru organismul tau.

Leave a comment