Fantomele de la parcul Shawnee, Princeton, West Virginia

Parcul de distractie de la lacul Shawnee a fost inaugurat in 1926 si a fost un loc perfect pentru distractia familiilor din zona. Parcul avea o piscin, sala de dans, spectacole Wild West, plimbari de apa, standuri cu mancare, pista de curse si cabine pentru innoptat.

A ramas in functiune pana in 1966, cand a fost inchis din cauza moartei tragice a doi tineri. Primul a fost innecat in piscina in conditii suspecte, iar mama lui a cerut ca piscina sa fie acoperita cu nisip ca nimeni altcineva sa nu mai pateasca ceva.

A doua moarte a survenit la o invartitoare, in 1966. O fetita a fost lovita si omorata de catre un camion care transporta sucuri si dadea cu spatele incercat sa parcheze.

In 1985 Parcul de la Lacul Shawnee a fost cumparat de catre Gaylord White . Acesta lucrase cand era mai tanar in acest parc. S-a hotarat sa il redeschida, dar in timpul reamenajarilor a descoperit ca parcul era construit peste un cimitir de indieni. Din pacate, acesta a ramas deschis doar inca 3 ani si nu s-a mai redeschis de atunci. A ramas exact asa cum era, cu toate leaganele, invartitorile si trenuletele.

Decesele tragice ale copiilor si a istoriei sale nativ-americane au dus la multe rapoarte de activitate paranormale aparute pe proprietatea parcului de distractii de la Lacul Shawnee. Sfere de lumina au fost capturate in fotografii, voci straine au fost prinse pe reportofoane digitale, precum si nativi americani cantand si alte sunete inexplicabile. Oamenii au sustinut, de asemenea, au vazut diverse roti de distractie sau trenulete functionand fara un montaj electric. Unii au spus, de asemenea, ca au vazut aparitia unui om intr-o trasura Ferris Wheel. Investigatori paranormali au inregistrat pete reci pe putrezirea scaunelor leagan din lemn.

Sursa: Visual Paranormal Investigations

Leave a comment