Clown-ul ucigas

John Wayne Gacy Jr (17 martie 1942 – 10 mai 1994) cunoscut sub numele de „Clown-ul ucigas” a fost un ucigas in serie si un violator din SUA. Acesta a ucis aproximativ 33 de adolescenti baieti si tineri barbati in Chicago, Illinois.

clownul ucigas GasyToate crimele cunoscute ale lui Gacy au avut loc in Parcul Central Norwood. Victimele sale erau atrase in acest parc si ucise prin axfisiere sau strangulare. Acesta a ingropat 26 de cadavre in curtea casei sale, iar ultimele 4 le-a aruncat in raul Des Plaines.
Gacy a fost gasit vinovat pentru 33 de crime si condamnat la moarte pe 13 martie 1980 pentru 12 dintre victimele sale. Acesta a petrecut 14 ani in inchisoare pana cand a fost executat cu injectia letala pe 10 mai 1994.
Gasy a fost numit „Clown-ul ucigas” pentru faptul ca participa gratuit costumat in Clownul Pogo la diverse petreceri de copii sau parade.
John Gasy era un om politic foarte important in comunitate. Ajuta la strangerea de fonduri si participa activ la ajutorarea oamenilor nevoiasi.

Leave a comment